Referenties

Wat anderen zeggen over Inge:

Spikes is een ICT-bedrijf in volle transformatie. Mensen aantrekken en houden in een overbevraagde arbeidsmarkt (van ICT)

op zich is al een kunst.  Tegelijkertijd een interne ‘change’ doorvoeren (andere managers, ander markten, ander aanbod, andere policies, andere waarden, ...) om een aanbod te hebben

dat past bij de markt van vandaag en morgen is een verheven kunst.

 

Vanuit dat besef zijn we op zoek gegaan naar iemand die ons met raad en daad (beiden!) kon bijstaan op het vlak van personeelsbeleid in de brede zin van het woord. 

Mensen meekrijgen op waar een bedrijf naartoe wenst, dat is waar we Inge voor ge-engageerd hebben.

Ze heeft intussen bij Spikes bewezen dat ze daarin meer dan haar mannetje staat.  Haar kracht is dat ze consistent is in mensgericht handelen op zowel beleidsmatig als operationeel niveau.

Los daarvan is haar manier van mensen loskrijgen in groepsverband, om zo tot gedragen besluiten te kunnen komen, een grote plus.

 

Graag werken we op die manier nog een lange tijd verder,

Inge is een rasechte HR consultant. Ze beschikt over de unieke combinatie van kennis van de bedrijfsprocessen, strategisch inzicht en no-nonsense pragmatiek.  Zowel op het niveau van organisatie als op het niveau van de individuele medewerker brengt zij niet alleen raad maar ook daad. Haar inzet is divers: van het vertalen van de strategie naar een concreet HR-beleid in al zijn aspecten, over het uittekenen van een employee value proposition, tot het vinden van uitzondelijk talent. Maar haar voornaamste troef is haar menselijke, waardegedreven aanpak ,wat haar zowel voor de inviduele medewerker als de CXO tot het ideale klankbord maakt. Ik hoop nog lang met Inge te kunnen samenwerken!